user_mobilelogo

Speeldatums

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Vijfde jaargang “Holidays Are Coming” Kerstshows

Fanfare Korps Nationale Reserve ontvangt ADLICIOUS!

De Fanfare van het Korps Nationale Reserve (FKNR) ontvangt de groep Adlicious in alweer de vijfde jaargang van de wervelende kerstshow "Holidays Are Coming". De vijftigkoppige militaire fanfare kiest voor een uitbundig programma waarbij de muziek is geïnspireerd op de typisch Amerikaanse bigband shows. Er zijn shows op 9 en 16 december in respectievelijk Noordwijk en Ittervoort.

De Fanfare Korps Nationale Reserve is één van de vier orkesten van de Koninklijke Landmacht en bestaat geheel uit reservisten. De FKNR treedt voornamelijk op voor het Korps Nationale Reserve, de Koninklijke Landmacht en het Ministerie van Defensie.

Adlicious is een Nederlandse popgroep die ontstond in het najaar van 2009. De groep bestaat uit Laise Sanches, Shirley Spoor en Jordy van Toornburg. De groep kreeg nationale bekendheid nadat ze de runner-up werd van het vierde seizoen van de Nederlandse X Factor.

In een avondvullend theaterprogramma nemen Adlicious en de FKNR de bezoeker mee op een muzikale reis naar een winter wonderland met hits als "Let It Snow", een unieke versie van "Little Drummer Boy" maar ook het meeslepende instrumentale stuk "It's A Wonderful Christmas".

Het orkest speelt in een bigband stijl als het Adlicious begeleidt in een show die zich het beste laat omschrijven als een "All American Christmas Show" zoals we die van de grote TV shows uit Amerika kennen. De bekende tune "Holidays Are Coming", die de jaarlijkse feestdagen aankondigt, staat model voor de kerstshow.

Tijdens de donkere dagen voor Kerst is deze kerstshow ideale gelegenheid om samen met vrienden, familie en collega's de warmte van het theater op te zoeken en je te laten onderdompelen in een avond heerlijke en herkenbare Kerst songs!